B2B online marketing, hoe doet RVRS Media dat?

Als social media specialist heeft RVRS Media een duidelijke werkwijze en strategie om social media campagnes voor bedrijven tot een succes te brengen. Allereerst hecht RVRS Media veel waarde aan een goede onderlinge band en mogen er geen bezwaren zijn om op ieder gewenst moment contact op te nemen. Gezien er input nodig is voor een social media campagne, is de gedachte van RVRS Media dat een goede onderlinge samenwerking zal resulteren in de beste kwaliteit aan activiteiten op het gebied van social media beheer. Daarnaast kan er snel geschakeld worden op eventuele gebeurtenissen en kansen. Geen vraag is te gek, RVRS Media staat graag voor je klaar! Indien gewenst kan RVRS Media bovendien per periode een afspraak maken om langs te komen. Hier zullen resultaten en verwachtingen van social media campagnes besproken worden, en kan er uiteraard gezellig bijgepraat worden.

Een goede social media strategie helpt om een beter beeld te krijgen van hoe en waar in contact te komen met (potentiële) klanten. Daarbij is een goede social media strategie van belang om inzichtelijk te maken hoe we de doelgroep aan ons binden.

Om B2B online marketing succesvol te maken, werkt RVRS Media met een vaste en duidelijke structuur:

  • Content social media strategie en tijdlijn opstellen. Om succesvol te zijn met social media campagnes, is contentplanning een belangrijk onderdeel. De tijdlijn is een leidraad voor wat er per seizoen speelt in de specifieke branche, wat gebruikt wordt voor het maken van content.
  • Relevante content creëeren en vastleggen in contentplan, zodat content gepland staat voor plaatsing op betreffende social media kanaal.
  • Resultaten social media campagne analyseren uit analytics van betreffende social media kanaal. Resultaten bespreken en op basis hiervan eventueel de social media strategie/planning van social media campagne wijzigen.
Wanneer kan ik het beste posten?
Kijk in de statistieken bij 'doelgroep' en kijk naar de actieve tijd van je doelgroep
Bij de live functie zie je hoeveel volgers er op dat moment actief zijn
Blijf testen. Analyseer de resultaten van je posts
Vorige slide
Volgende slide