Veerle Rovers
Over mij

Veerle Rovers, social media specialist

Voordat ik in aanraking kwam met het vak van social media manager, heb ik een opleiding in de maatschappelijke zorg afgerond, omdat ik voldoening haal uit het helpen van mensen.

Via de opleiding Bedrijfskunde ben ik vervolgens in aanraking gekomen met marketing, en heb ik de opleiding Marketing Management & Sales succesvol afgerond aan de Avans.

Daarnaast heb ik de cursus tot Social Media Manager gevolgd en blijf ik cursussen volgen om mijn kennis over social media actueel te houden.

Via stages ben ik erachter gekomen wat de waarde van social media kan zijn en dat het écht verschil kan maken. Vanuit hier ben ik in 2022 gestart met RVRS Media. Hier komen twee passies samen, namelijk het ondersteunen van bedrijven op het gebied van social media.

RVRS Media richt zich niet op een specifieke branche of doelgroep, waardoor een brede kennis opgedaan kan worden van social media strategie in diverse branches.

Heb je niet genoeg tijd of onvoldoende kennis voor het beheer van de social media kanalen van uw bedrijf? Of wil je het volledige beheer van social media uitbesteden? Dan staat RVRS Media graag voor je klaar!

Naast het beheer van social media, heeft RVRS Media diverse projecten afgerond op het gebied van schrijven van blogs, content aanpassen en websites optimaliseren. Daarnaast kan RVRS Media het beheer van uw e-mail marketing uit handen nemen.

Vier redenen waarom bedrijven social media serieus moeten nemen:
Leid gerichte bezoekers naar je website
Voorzie potentiële klanten van nuttige informatie
Bind je doelgroep aan het merk en creëren van loyale volgers
Laat zoekposities stijgen in Google
Vorige slide
Volgende slide